slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

Shqiperi Etnike

topbox1

PLL lufton për krijimin e një Shqipërie të lirë, etnike dhe demokratike ...

Më shumë...

Monarki Kushtetuese

topbox2

PLL aspiron dhe lufton që të vendosë Monarkinë Kushtetuese...

Më shumë...

: Право собственности на квартиру. Главные документы на право собственности квартиры. Права собственника квартиры. Договор аренды квартиры образец. Покажите образец аренды квартиры. Договор посуточной аренды квартиры образец. Теплый пол под ламинат. Хороший теплый пол под ламинат цена. Теплый пол под ламинат отзывы. Как включить wifi на ноутбуке. Скачать wifi драйвер для ноутбука. Ноутбук не видит wifi. Взять кредит без справок. Где взять кредит без справок без кредитной истории. Взять кредит наличными без справок.
Скачать wow torrent. Играть в wow лучшие сервера. Лич кинг сервер wow. Самодельные минитрактора видео. Как сделать самодельный минитрактор своими руками. Чертежи самодельных минитракторов. Ипотечный кредит на покупку квартиры. Взять ипотечный кредит на квартиру. Ипотечный кредит на квартиру сбербанк.

Diaspora është popull shqiptar

topbox3

PLL nuk e ndan diasporën shqiptare nga populli shqiptar ...

Më shumë...

Paprekshmëria e pronës private

topbox4

PLL mbron paprekshmërinë  e pronës private dhe mendon se është ...

Më shumë...

Besimi në Zot

topbox4

PLL është parti e njerëzve të lirë që besojnë në Zot, vlerat hyjnore dhe ...

Më shumë...

Ndarja e pushteteve

Ndarja e Pushteteve

PLL synon që të sanksionohet me kushtetutë që pushteti legjislativ ...

Më shumë...

: Право собственности на квартиру. Главные документы на право собственности квартиры. Права собственника квартиры. Договор аренды квартиры образец. Покажите образец аренды квартиры. Договор посуточной аренды квартиры образец. Теплый пол под ламинат. Хороший теплый пол под ламинат цена. Теплый пол под ламинат отзывы. Как включить wifi на ноутбуке. Скачать wifi драйвер для ноутбука. Ноутбук не видит wifi. Взять кредит без справок. Где взять кредит без справок без кредитной истории. Взять кредит наличными без справок.
Скачать wow torrent. Играть в wow лучшие сервера. Лич кинг сервер wow. Самодельные минитрактора видео. Как сделать самодельный минитрактор своими руками. Чертежи самодельных минитракторов. Ипотечный кредит на покупку квартиры. Взять ипотечный кредит на квартиру. Ипотечный кредит на квартиру сбербанк.

Dënimi i komunizmit

Ndarja nga komunizmi

Shqipëria ka nevojë që të mbyllë një herë e përgjithmonë faqen e ...

Më shumë...

Dëmshpërblimi i drejtë

Demshperblimi

Prioritet i PLL mbetet dëmshpërblimi i drejtë dhe i shpejtë ...

Më shumë...

Njoftim

Tirane, me 19 Dhjetor 2015

 

Njoftim

 

Nga persona pa asnje lidhje institucionale me PLL po behen njoftime se neser (20 Dhjetor 2015) do te organizohet nje mbledhje e Keshillit Kombetar te PLL.

Me cilesine e Kryetarit te Keshillit Kombetar njoftoj se: 

“As Kryetari i Partise, as Kryesia e Partise, as Kryetari i Keshillit Kombetar dhe as ndonje kuorum legjitim nuk kane kerkuar mbledhje te Keshillit Kombetar te PLL. 

Menyra se si mblidhet Keshilli Kombetar i PLL eshte percaktuar qarte ne nenin 24 te Statutit.

Organet drejtuese te PLL rezervojne te drejten qe te padisin penalisht cdo individ qe mund te abuzoje duke perdorur ne menyre te paautorizuar simbolet e PLL apo qe i jep vetes funksion apo tager qe nuk e ka ne PLL”.

 

Artan Tujani

Kryetar i Keshillit Kombetar te PLL

Sulejman Gjana
Sulejman Gjana
Kryetar i PLL